Skip to main content

Omakase Menu


  • Coquille ”Wakame”
  • Oester “Irish Mor” *
  • Witte asperge "Nori"
  • Roodbaars “Yuzu-Kosho”
    Imperial Heritage Caviar 5g/€15
  • Zwezerik “Rode shiso” **
  • Lam “Szechuan”
    Suppl. Kagoshima Wagyu €50
  • Aardbei "Pandan”

“Omakase” betekent “Chef’s choice”. De chef stelt een menu samen met ingrediënten die op hun best zijn wanneer ze aan u worden geserveerd.
Geef u over aan de keuze van de chef!

Op zaterdag serveren wij uitsluitend onze menu.

  • 5 smaken
    € 89
  • 6 smaken (*)
    € 112
  • 7 smaken (**)
    € 147
  • Kaas ipv dessert
    € 8
  • Kaas extra
    € 19
  • Wijn (5 smaken menu)
    € 42
  • Wijn (6 smaken menu)
    € 52
  • Wijn (7 smaken menu)
    € 64
  • dessertwijn is niet inbegrepen
  • Sake (5 smaken menu)
    € 46
  • Sake (6 smaken menu)
    € 56
  • Sake (7 smaken menu)
    € 68
  • Sappen (5 smaken menu)
    € 32
  • Sappen (6 smaken menu)
    € 40


Wij vragen om vanaf 5 personen voor het omakase menu te kiezen.
Voor aanpassingen die niet op voorhand zijn doorgegeven, wordt er een supplement van 8 euro aangerekend.

Lunch Menu

  • Zalm tataki
    Sesame / oesterblad
  • Roodbaars *
    Antiboise / garnaal / nasu dengaku
  • Bressekip
    Miso / fine champagne / oesterzwam
  • Aardbei
    Pandan

Onze lunch menu wordt uitsluitend op maandag, donderdag en vrijdag geserveerd.

  • 3 smaken
    € 45
  • 4 smaken (*)
    € 62
  • Wijn (3 smaken menu)
    € 21
  • Wijn (4 smaken menu)
    € 32
  • Sake (3 smaken menu)
    € 24
  • Sake (4 smaken menu)
    € 36
  • Sappen (3 smaken menu)
    € 16
  • Sappen (4 smaken menu)
    € 24
  • Dessertwijn is niet inbegrepen

Menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Wij vragen om vanaf 5 personen voor het omakase menu te kiezen.
Aanpassingen niet op voorhand doorgeven wordt een supplement van 8 euro gerekend.

Indien u er voor kiest om kaas te nemen i.p.v. het dessert rekenen we een supplement van € 8 p.p.
U kan ook kiezen voor kaas als extra gerecht. Hiervoor rekenen we een supplement van € 19 p.p. Geef dit aub door bij het bestellen van uw menu.

A la carte


Voorgerechten

  • Soba noodles

    € 31

  • Beef tataki

    € 33

  • Wagyu tartaar

    € 62

  • Kingfish

    € 34

  • Oester

    € 36

Hoofdgerechten

  • Tarbot

    € 42

  • Lam

    € 39

  • Wilde zeebaars

    37

  • Aubergine

    € 34

  • Wagyu “Kagoshima A4”

    € 99

Heeft u een vraag i.v.m. allergieën vraag het aan één van onze medewerkers wij helpen u graag
Al onze prijzen zijn incl. BTW.