Skip to main content

Stel je smaakpapillen op scherp in ons restaurant

... en geniet van de Frans-Japanse keuken

Ukiyo - restaurant

Heerlijk gastronomisch dineren bij UKIYO?

Sterke smaken, uitdagende combinaties en onorthodoxe wijnen - dat serveren we u bij UKIYO. Door Franse en Japanse producten en technieken te mixen, creëren we unieke, onverwachte en bovenal heerlijke gerechten die uw smaakpapillen laten swingen!

Proef tijdens uw diner van combinaties die niet voor de hand liggen, maar des te beter smaken. Probeer bijvoorbeeld de Umami oesters met ijs van thom kha kai, azijn van Japanse appelen, pomelo, yuzu kosho en kaviaar eens uit. Of wat dacht u van een krokant gebakken zwezerik met mousseline op basis van koffie, vanille en soja siroop en een rode wijnazijn-saus?

We maken uw gastronomisch moment van geluk graag compleet met aangepaste wijnen voor elk gerecht. Onze sommelier denkt voor u graag out of the box, en biedt u een selectie wijnen aan van over de hele wereld.

Voor u vinden we onszelf graag continu opnieuw uit.
Klaar voor een avond vol genot?

Dineren met de pastorie van Stekene als decor

Laat u verrassen door de combinatie van strak design en historische elementen

Ukiyo - uniek decor

Een bijdrage aan uw gastronomisch genot? Kom helemaal tot rust in de strakke, moderne doch authentieke ruimte waar historiek en Japans design naadloos in elkaar overvloeien.

Enkele van de historische elementen die de pastorie met zich meebracht, bleven bewaard. Zo is de voorgevel van de pastorie bijvoorbeeld nog steeds de originele, en geniet u tevens van de prachtige open haard.

Komt u binnenkort genieten in ons restaurant?